Vrijeme je da spakirate kofere i popnete se na prekrasne, snijegom prekrivene vrhove švicarskih Alpa kako biste uživali u baršunastoj vrućoj čokoladi, ukusnim pikantnim sirevima i jednoj prekrasnoj ljubavnoj priči…
Kao prehrambena tehničarka iz Manchestera, Mina je oduvijek vjerovala da čokolada može riješiti sve probleme – i to je upravo ono što joj zatreba kada u vezi koju je smatrala savršenom nagazi na minu te njezina nesreća postane viralna! I zato sa spakiranim torbama i novom odlučnošću da sredi svoj život, požuri utopiti svoju tugu u najboljoj tradicionalnoj torti na svijetu u ugodnoj švicarskoj kolibi svoje kume. Čokolada: može. Romantika: ne može.
Sve dok u alpskom vlaku ne naleti na tajanstvenog, ali oh-tako-prekrasnog stranca koji je počasti neočekivanim poljupcem. No kada on ode svojim putem, Mina se ne zavarava maštanjima jer… to je sve bila samo sretna slučajnost, zar ne?
O autorici:
Julie Caplin ovisna je o putovanjima i dobroj hrani. Neprestano je u potrazi za savršenim džinom i strašno je izbirljiva kad je riječ o čašama, vrstama tonika i začinima. Kad ne isprobava različite džinove, piše svoje romane koje smješta u različite gradove koje je posjetila tijekom posljednjih godina.
Nekoć je radila kao voditeljica odjela za odnose s javnošću, pa je godinama putovala Europom i vodila vrhunske kritičare hrane i pića na putovanja na kojima su uživali u gastronomskim delicijama mnogobrojnih gradova ltalije, Francuske, Belgije, Španjolske, Danske i Švicarske. Bio je to težak posao, ali netko i to mora raditi. Ta su joj putovanja dala inspiraciju za Mali kafić u Kopenhagenu i druge knjige.
- Broj stranica: 312
- Godina izdanja: 2024.
- ISBN: 9789538326738
- Prevoditelj: Dunja Dernej
- Uvez: meki
- Dimenzije: 13.5 x 21 cm
- Težina: 350 g
- Nakladnik: Koncept izdavaštvo